dimarts, 11 de gener del 2011

Recta final

Hola de nou, i perdoneu el meu mutisme, he estat de vacances i m'he relaxat una mica. Entrem a la fase final de l'assignatura, i com bé dius Tània, amb ganes de saber les valoracions dels nostres companys. Quan estàs treballant de ple en el projecte necessites després una mica de distància per també valorar-lo tu mateix i veure-hi les carències i millores. Està bé que hi hagi persones alienes al teu projecte que ho puguin fer, tot i que també hauran viscut un procés semblant al nostre. Estic contenta pel procés de creixement individual i grupal que hem fet els ptolomeus, i crec que aquesta assignatura no s'acaba aquí: ens ha obert les portes per continuar utilitzant i descobrint aplicacions de les eines tant de construcció, emmagatzematge i comunicació aplicables en qualsevol àmbit, tant laboral com personal.

Us passo una foto que he fet aquest cap de setmana d'una pila de troncs que podria simbolitzar el coneixement adquirit i divers de CTIC:


Gràcies a tots, al grup i a tots els companys de l'aula, que han tingut una actitud molt participativa i d'ajuda als altres i espero que hàgiu tingut un bon inici d'any!!

Anna

1 comentari:

  1. Iep!
    Com us han anat les valoracions? Les entomeu bé? Espero que no us hagin trobat gaires defectes :p
    Molt bonica la foto, un detall ben trobat.
    Ara a defensar-nos!
    Psocòpter Jordi

    ResponElimina