dimarts, 18 de gener del 2011

Despedida y cierre


Això és el que feien a la tele fa molts anys, s'acomiadaven , i l'endemà al matí tornaven a seguir, aquest és l'esperit amb que personalment tanco aquesta assignatura, amb el convenciment que molt del que he après ara ho tornaré a fer servir en un futur no gaire llunyà, i més d'una vegada!
Sembla que fos ahir que vam començar, i ja estem al final del semestre, no es pot dir que s’hagi fet llarg, feina no ens n’ha faltat! Tot i que cal reconèixer que a l’inici de l’assignatura estava una mica desconfiat, la veritat és que després en la pràctica l’experiència ha estat molt gratificant i crec que puc dir que he adquirit unes quantes habilitats, començant per treballar en grup de manera asincrònica (tot i que encara queda marge de millora!), o participar en la redacció d’una wiki.
Cal dir però, que en la meva opinió el campus virtual de la UOC no està a l’alçada del que hem après a l’assignatura, sense cap mena de dubte necessita una actualització en profunditat...
Per acompanyar, què millor que una "despedida y cierre" de les de veritat? No hi ha cap dubte que la locutora també tenia ganes d'anar a dormir.
 

1 comentari:

  1. M'ha agradat la teva reflexió sobre el títol, tot i que el vídeo m'ha espantat una mica.
    I també et dono la raó que l'entorn virtual de la UOC... doncs això.
    Ens veiem en futures assignatures!
    Salut!

    Psocòpter Jordi

    ResponElimina