diumenge, 21 de novembre del 2010

Uoc en Pac



No és fàcil fer un projecte en grup, ni tampoc ser constant i persistent -resistent- en l'estudi, almenys a mi m'està costant una mica. Agafar un ritme, no deixar-me aclaparar per l'excés d'informació, no dispersar-me en l'impossible, tenir paciència amb les eines noves que s'ens van presentant...

Les primeres valoracions serveixen per poder analitzar els punts febles i els punts forts pel què fa a la dinàmica del grup i els objectius aconseguits, però també individualment, i això em demostra que la feina va sortint i que tot és millorable.

Assentar unes bones bases de grup és important, anar construint sobre un suport sòlid i que no es desmonti, també. No és fàcil, ningú ho ha dit, però estem fent pinya i ens en sortim.

Cada dia m'hi trobo a la biblioteca: com compaginar les demandes dels usuaris, la feina interna (ordenació, expurg, difusió, préstec interbibliotecari,etc.), els imprevistos que van sorgint...És un aprenentatge continu, en què el nivell d'exigència és alt però s'ha de poder assolir, i sempre buscant aquest punt intermig realista. No som Supermans.

Però centrant-me una mica en el tema que ens ocupa, el projecte, les pacs i com anem evolucionant: personalment crec que som participatius i mirem molt de consensuar tots els passos per anar avançant sobre el projecte. L'skype ens ofereix la possibilitat de prendre decisions amb més rapidesa, tot i que a vegades es fa feixuc, sobretot a la nit, quan ja estem petats d'un dia intens. Fem bon equip i entre tots aportem el nostre granet de sorra. A mi personalment em costa familiaritzar-me amb les eines i a vegades, com he dit al principi, em disperso, pensava en un dibuix de l'Escher, el de les escales impossibles i laberíntiques.



Però mica en mica també es van dibuixant les nostres habilitats, o almenys jo les vaig redescobrint. I és aquest per mi el camí de l'aprenentatge.

Apa, fins la pròxima, i estem en contacte!


Fotos extretes de (per ordre d'aparició):
Font: http://www.flickr.com/photos/brooklyn_museum/2486846370/
Font: http://www.flickr.com/photos/librarianbyday/2505565266//librarylearning21.blogspot.com/
Font:
http://www.flickr.com/photos/thomashawk/497851367/

1 comentari:

  1. Ep!

    Celebro que sigueu un bon grup. Dius que a tu et costa habituar-te a l'ús de certes eines i agafar un ritme. Doncs qui sap, potser quan s'acabi l'assignatura et fa pena! :p

    El psocòpter Jordi

    ResponElimina