dilluns, 22 de novembre del 2010

Anem per la meitat

Ja estem a la meitat de les PACs i vaig aprenent i redescobrint eines que tenim.

Tot va evolucionant, com per exemple el Delicious, que el vaig deixar de fer servir fa quasi dos anys per la lentitud que tenia, avui dia ja sembla solucionada i considero que és una bona eina, que ja no sols faig servir per a l’assignatura de CTIC.

El que si que es pot entendre que les noves generacions ja immerses en aquest entorn no es trobaran com en el nostre cas, que afegírem l'entorn digital de més grans, ens varem educar bàsicament amb paper imprès. Ho bó és que em permet veure els avantatges dels dos suports, ja que ara quan busques un terme en un document digital ja vas a l’opció de buscar.

Autor: Haque, Abul / Títol: Students studing at Cathedral Senior High School in New Ulm, Minnessota...

A nivell de grup, fins ara ens ha anat bé recòrrer a una reunió setmanal via xat d’skype per acabar de decidir punts no solucionats, i penjar un document de l’acta de la reunió, a part de l’intercanvi en l’Espai de debat de Grups de treball 10. El que just comentavem que som conscients que, ara que ja estan en marxa, hem de fer servir més els espais de la viqui i del blog.

Pel que fa al disseny d'aquests dos espais encara crec que hauràn d'evolucionar, ja que quan vols dissenyar la portada o una entrada, no sempre es manté com tu ho estàs veient, i estic acostumada a que dissenyes quelcom amb un programa més intuitiu i no et varia la maquetació creada segons amb l'ordinador que ho vegis, pots establir la caixa de text a on va... són eines a millorar i aprendre, que segur que hi ha l'opció però encara no l'he trobada.

I mentrestant al món hi ha tots els sistemes per anunciar-se. / Autor: Tània Dobaño


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada